تاکید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک بر تعامل سازنده و پایدار با موسسات مردم‌ نهاد

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۰ کد : ۴۶۷۲۸ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک، با حضور در موسسه خیریه حامی‌یار بر حمایت دانشگاه علوم پزشکی اراک از موسسات خیریه و مردم نهاد تاکید کرد.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر جواد نظری اظهار کرد: کار موسساتی همچون موسسه خیریه حامی‌یار، کار بسیار ارزشمندی است.
وی افزود: خیّر بودن یک سعادت و لطف الهی است که تنها شامل حال برخی از افراد می‌شود.
دکتر نظری ادامه داد: اینکه موسسه حامی‌یار از یک کانکس ساده به این جایگاه رسیده است، نشان از مدیریت و برنامه ریزی دقیق و‌ صحیح این موسسه است و این کار بزرگ داوطلبین موسسه خیریه حامی‌یار را برجسته می‌کند.
وی با بیان اینکه موسسات مردم نهاد، ‌یاری دهنده دانشگاه علوم پزشکی هستند، گفت: اگر فضای فیزیکی موسسه حامی‌یار در کنار بیمارستان امیرکبیر وجود نداشت، مطمئناً چنین خدمات شایسته‌ای به کودکان مبتلا به سرطان ارائه نمی‌شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر ضرورت ارتباط دوطرفه فی ما بین حامی‌یار و دانشگاه تصریح کرد: ما آمادگی خود را در جهت یاری رساندن به موسسه خیریه حامی‌یار اعلام می‌کنیم تا قدم‌های مشترکی را با یکدیگر برداریم.
وی در خصوص احداث پروژه خدماتی مهر حامی‌یار نیز اظهار کرد: ما در این پروژه در کنار حامی‌یار هستیم و امیدواریم خیّرین نیز در این راستا، پای کار بیایند.

کلیدواژه‌ها: حامی یار موسسه خیریه حامی یار کودکان مبتلا به سرطان بیمارستان امیرکبیر